INFORMÁCIÓK A TERRA TACHYON TERMÉKEKRŐL

 

 

TACHYON-ENERGIA

 

Mik azok a tachyonok?

 

A tachyon-energia egyike annak a sok energiaformának, amit közülünk a legtöbben nem látnak, és érzékelni sem tudnak. Körülvesz bennünket, áthatol rajtunk anélkül, hogy ez minket zavarna vagy tudomást vennénk róla. Ha a tachyon-energiának csupán azok a tulajdonságai léteznének, amelyeket a modern fizika definiál, akkor nekünk, embereknek a legmesszebb menőkig érdektelen lenne. Az ezoterikus definíció azonban ad egyfajta sejtést arról, hogy mit jelenthet számunkra ez az energia: „A tachyonok tudatossággal rendelkeznek, úgy ahogy az anyag minden alkotórésze is tudatossággal rendelkezik … erősen reagálnak a környezetükre és annak az igényeire, aki tachyonokkal dolgozik ...”

 

Info: Tachyonok a fizikában

A fizikában a tachyon-energia létét legelőször az amerikai Gerald Feinberg definiálta, és számítás útján kapott adatokkal 1964-ben igazolta is. A „tachyon” (görögből származó jelentése: tachys=gyors + ion=vándorló) fogalmát azért választottuk, hogy a rá jellemző tulajdonságokat érhetővé tegyük. A tachyonok szubatomi (atomméret alatti ),  a fénysebességnél gyorsabban mozgó, tömeg nélküli részecskék, de saját energiával rendelkeznek. Újabb definiciók szerint a tachyon egy kozmikus, szabad energia-forma, amely a bolygónkat teljesen körülveszi, és a szilárd anyagon áthatol.

 

Sajnos, mi emberek nem tudjuk közvetlenül használni a tachyon-energiát. Szükségünk van segédeszközökre, amelyek a tachyonokat  kis antennákként fogni, összpontosítani és rendelkezésünkre bocsátani képesek. Ezek a tachyon-termékek.

 

Itt csak olyan Terra Tachyon-termékekkel (a továbbiakban: TT-termékekkel) foglalkozunk, amelyek Németországból származnak. Bizonyos értelemben tehát speciális európai tachyon-termékek, mert kiemelten veszik figyelembe a régi, ősi európai tudást és hagyományokat (mint pl. a Kabbalából származó Életfa speciális formája).

 

Info: A Tachyon termékek gyártása

A Terra Tachyon Tequence(technikai eljárás) során különböző kiindulási anyagokkal dolgozunk,  ezeket az anyagokat (pl. üveget, selymet, fát, fémet, nemesfémet, műanyagot, folyadékokat) „energetizáljuk”. A komplex folyamat során a kiindulási anyagok molekuláris és energetikai szerkezetét tartósan megváltoztatjuk. Az eljárás után az anyagok magukhoz vonzzák a tachyon-energiát, és egy mezőben maguk körül konventrálják. Amíg az anyag létezik, addig megtartja ezt a különleges tulajdonságát.

 

Hogyan hatnak a tachyonok?

 

Kiegyenlítően, összerendezően, aktiválóan és feloldóan. Hatásuknak ez a legegyszerűbb magyarázata. E hatást nagyon sok szinten alkalmazhatjuk és mélyíthetjük el, ezért nemcsak testi, hanem érzelmi és lelki szinteken is használhatjuk e termékeket. Mindegy, hogy a termék használója mit akar megváltoztatni vagy támogatni, megérteni vagy megteremteni a saját életében, a tachyonok a segítségére lehetnek e törekvésében. Minél gyakrabban hord egy medált, vagy használ más terméket, annál gyorsabban és könnyedében érheti el a kívánt eredményt. Amint egy TT- terméket kézbe vesz vagy a nyakába akaszt, az olyan,  mint egy önkéntes, tudattalan  meghívás a tachyonok felé, hogy hatást gyakoroljanak a testére. Általában a következő történik a használat során:

          1. A tachyonok reagálnak az emberre és oda áramlanak a fizikai testben, ahol a támogatás szükséges és a legsürgősebb.

          2.  Az egész ember energiaháztartását kiegyenlíti, s e hatás a fizikai és finomanyagi testeket is érinti.

          3. Egyéni képesség és tempó szerint aktiválódnak és „hatványozódnak” azok a területek, amelyek az egyensúlyból kizökkentek.

          4. A tachyonok ösztönzőleg hatnak ránk a tekintetben is, hogy ezekkel a területekkel foglalkozzunk, és, hogy a mögöttes témát is felismerjük.

          5. Ezután következik a probléma megoldása, az egyensúlyvesztett állapot feloldása az adott területen.

 

Amint az ember azt a tachyon-mennyiséget felvette, amennyi neki az adott pillanatban jót tesz, vagy ami az adott témát feloldotta, a tachyon-termék abbahagyja az energiaátadást.

Az  1-4. lépések mindenféleképpen és közvetlenül megtörténnek akkor is, ha ezeket tudatosan nem érzékeljük. A 3. lépésben lévő aktiválás során  – hasonlóan a homeopátiához – a tünetek először felerősödhetnek. A 4. lépés tudatos érzékelése az ember készenléti állapotától és egyéni érzékenysége fokától függ. Az 5. lépésnél van a legtöbb időre és türelemre szükség.

A TT-termékek használata során minden felhasználó csak annyi tachyon-energiát kap, amennyire éppen szüksége van a kiegyenlítődéshez, az aktiváláshoz vagy a megoldáshoz / (fel)oldáshoz. A hatóelvek alapján mindenki, aki az életének bármely területén minőségileg változtatni vagy javítani szeretne, a saját tempójának megfelelően eredményesen tehet magáért. A tachyonok egyetemes hatásai a legkülönbözőbb területekre terjednek ki: az egész testre, a test speciális, problémás helyeire/zónáira, az érzelmekre, a gondolkodási struktúrákra és mintákra, a lelki megélésekre és az érzésekre, azaz mindenre, ami az ember személyiségét és egyediségét alkotja. (Ezekről a könyvben részletesebben is szólunk.)

 

Elképzelhetjük a tachyonokat egyfajta vadul pörgő, „rendteremtő erő” sokaságának, amelyek érkezésükkor megkezdik a „takarítást”. A vizualizáció nem töri meg a hatást, épp ellenkezőleg – minél pontosabb és színesebb a kép a munkálkodó tachyonokról, annál intenzívebben segítik a belső erők aktiválását, amelyet eleve támogatnak.

 

A TT-termékek színei

 

Kristályszín – világosságon, tisztaságon át az öntudathoz

Ez az a szín, amely a tachyon-termékek közül a legnagyobb jelentőséggel bír. A kristály szín a minden szinten jelenlévő tisztaságot reprezentálja, és különösen a  krónikus témák, problémák feldolgozását támogatja – legyenek ezek testi vagy lelki eredetűek. Ha ezzel „tisztában” van, és tudatosan dolgozik vele, akkor a tudatosságát támogatja. A kristályszín semleges alapszín, mivel semmi, amit színként definiálnánk, nincs benne jelen. Semmilyen testtájhoz, semmilyen speciális témához nem rendelhető, ezért a kristályszínű termékek a legsokrétűbben alkalmazható termékek. Valamennyi üvegtermékünk létezik kristályszínben.

 

Vörös – energia és állóképesség

A vörös a Földhöz kapcsolódás, a földelés színe. Testileg a medence alsó részéhez, a lábakhoz, illetve a csontokhoz, a gerincoszlophoz rendelhető. A vörös szín az első csakrának, a gyökércsakrának felel meg, amely farokcsont közelében található. Ha energiahiányosnak érezzük magukat, akkor vörös termékek viselése ajánlott.

 

Narancssárga – kreativitás

A narancs a kreativitás, a szexualitás, az erő és az öröm színe. Testileg a medencéhez, a vesékhez, a mellékvesékhez, a testnedvekhez és a nemi szervekhez rendelhető, ahol a második csakra, a szexcsakra található. Akárcsak a vörös, a narancssárga szín is segít a hiányos földelésnél. A bőrbetegségek és a depresszió esetében nyújthat támogatást.

 

Sárga – a hullámok elcsitulnak

A sárga a testközép színe, és a harmadik csakrához, a köldökcsakrához, másnéven Solar Plexushoz rendelhető. Ez a testtájék az emésztőrendszert és a hasnyálmirigyet foglalja magába. Átvitt értelemben a sárga „megdolgoz” minden érzelmi témát, tehát azokat is, amelyek a hatalommal, illetve az ájulással vannak összefüggésben. Ha úgy érezzük, hogy veszélyes érzelmek kerekednek felül bennünk, a sárga szín gondoskodhat tisztázásukról.

 

Zöld – ami a szívből jön

A zöld a negyedik, azaz a szívcsakrához rendelhető, mely a mellkas közepén található, és a szívet, a tüdőt és a csecsemőmirigyet fedi le. A zöld – testi és átvitt értelemben is – a növekedéssel áll szoros kapcsolatban, és azokat a döntéseket támogatja, melyeket szívvel, ill. szívből hozunk. A zöld szín, nyugtatóan hat stressz helyzetekben, és energiát ad, ha kimerültek vagyunk.

 

Világoskék – megtalálni a megfelelő szavakat

A világoskék az ötödik csakrához, a torokcsakrához rendelhető, és a nyak, a torok és a pajzsmirigy területét képviseli. Ez a szín a nyelvi kommunikáció minden formáját jelképezi, beleértve a művészeteket is. Minden olyan esetben, amikor félreérti a beszélgetőpartnerét, vagy torkán akadnak a szavak, a világoskék újra lendületbe hozza.

 

Zafírkék – a belső béke, az intuíció

A zafírkék (Szerk: a magyar szóhasználatban indigókék) a harmadik szemhez, a homlokcsakrához (hatodik csakra) rendelhető, amely a két szemöldök között, egy kissé feljebb található. Testileg az arc, a fejen található érzékszervek és az agyalapi mirigy tartozik ide. A zafírkék az érzékeléssel, az intuícióval, a tisztánlátással, a belső békével és a belső terek megteremtésével függ össze. Ez a szín segít abban, hogy ne vegye fel mások érzelmeit és hangulatait.

Mindkét árnyalatú kék szín, különösen a zafírkék, a gyógyulási folyamatokat támogatja.

 

Ametiszt/ibolyaszín  – dimenzióváltás

Az ametiszt szín a hetedik csakrához, a koronacsakrához rendelhető, testileg a halánték, az agy és a tobozmirigy területéhez. Ez a szín a materiális, a testi dolgokból a spirituális dimenziókba való átmenet színe. Ajánlott a vele való tudatos munkálkodás, mert éppen a többi dimenzióban megélt észleléseink és cselekvéseink tisztasága bír kiemelt fontossággal.

 

Topáz-arany – bőség, szerencse, boldogság

A topáz a Nap és a kiegyensúlyozott erő színe. A topáz a bőséget szimbolizálja.

Letisztult sárgának is nevezhetnénk, mely a Solar Plexust akkor támogatja, amikor az egyén döntéseit már nem a forrongó érzelmek, hanem a tiszta intuíció támogatja. Ez a szín jelentős támogatás nyújthat akkor, ha különböző erőket és követelményeket kell „egy kalap alá hozni”.

 

Rózsaszín - a Kozmikus Szív szeretetében

E keverékszín átvitt értelemben a szívhez rendelhető. A szerelem színe, mely hat az érzelmekre. És ez az a szín is, amely a kozmikus őserővel, a Kozmikus Szívvel hoz minket kapcsolatba.

 

Aqua (türkiz) – határok nélküli kommunikáció

Az aqua a Vízöntő kor színe, feladata a kommunikációhoz kapcsolja. Az aqua szín mindenfajta kommunikáció során – akár telefonál, e-mailezik, előadást tart, beszélgetést folytat, vásárol valamit, vagy könyvet ír – optimálisan támogatja Önt. Egyes hagyományok szerint a Vízöntő kor kezdetén egy újabb csakraközpont aktiválódik, az ananda-khanda-központ. Ez a csakra a mellkas felső részére, a fizikai szívvel szemben levő területre hat, és a csecsemőmirigy tartozik hozzá.

 

Opál – áthatolni az önismeret fátylán

Opál a színe a Holdnak és a ragyogó erőnek. Olyan struktúrák észlelésében segít, amelyek a láthatatlanból a láthatóba mozognak. A használó számára nagyon fárasztó szín is lehet, mivel nem egyszerű elkezdeni külső és belső világunk ismeretlen részeinek kutatását.

 

Fehér (briliáns) – eltalálni a tetterőhöz

A fehér a cselekvés színe. Egy ötlet felismerésével vagy egy cselekvés megkezdésével, gyakorlatba való átültetésével van szoros összefüggésben. A fehér szín ideálisan kiegészíthető kristályszínnel és opállal.

 

Orgona lila – új kezdet a tavasz erejével

Az orgona lila a tavasz színe. A felébredés/kinyílás folyamatait, a szunnyadó lehetőségeket támogatja és a „személyes tavasz” örömteli megélését.

 

Vörös-arany – a saját erők összetartása

A vörös-arany az egység színe – az anyagi és spirituális erők egységéé. (Csak csillaggyűrű.)

 

Fekete – transzformáció/átalakulás

A fekete mindenfajta átalakulási folyamatot támogat – passzív, a megengedő vonatkozásban. A fekete Csillaggyűrű az ősi női minőséget, a formanélkülit, a „semmit” reprezentálja, amely a rejtett lehetőségek bőségét foglalja magába.

           

 

 

 

A TT-termékek formái

 

Minden formának és minden szimbólumnak saját ereje van, amelyeket mi emberek gyakran nem érzékelünk. Ha a jelentésüknek megfelelően használjuk, az jót tehet nekünk.

A tachyon-energia általában támogatja a formák és szimbólumok minőségét. Ezért szenteltünk különösen nagy figyelmet a termékek kiválasztása és megalkotása során a formáknak és szimbólumoknak.

 

Ha a tachyon-energiát szimbólummal kombináljuk, célirányos hatást érünk el. A tachyonok bizonyos mértékben a szimbólumra összpontosítanak, így teszik pontenciáljukban és hatásukban hozzáférhetővé a használó számára. Ez érvényes a tachyonok és a speciális formák kombinációjára is.

 

A szimbólumok és formák olyanok, mint a komplex információs csomagok, amelyeket formulaként értelmezhetünk, és amelyeket a tachyonok „kicsomagolnak és megfejtenek”. A kombinációs lehetőségek ismerete és a gyakorlatba való átültetése által válnak e termékek egyszerű, célirányos és hasznos segítőinkké.

 

Különleges szimbólumhatású termékek

 

- Az Electrixx, a Harmonixx és a Hydrolixx termékek üvegébe különböző szimbólumokat lézerezünk. Bár e termékek formája azonos (fogaskerékre emlékeztető üvegcsillag), de a szimbólum – a tachyonokkal együttműködve – egy specifikus hatást és felhasználási módot tesz lehetővé.

- A FREEquency egy fémlap, amelyre szimbólumok vannak nyomtatva.

 

Különleges formahatású termékek

 

- Piramisok – a leginkább ismert forma. Sok publikáció foglalkozott már az ún. „piramis-energiával”. Mi isteni ajándékként tekintünk rá, mely az emberi szellemet gazdagítja. E tiszta, egyszerű forma magában rejti a csillagászat, a matematika, a rituálék, a szellemek és ősök emlékezetét – és a tachyonok együttműködésével –, aktiválják az ember származására vonatkozó emlékeket.

- Kúp. Hajdanán az emberek sátrakat építettek, hogy védelmet és otthont biztosítsanak maguknak. E forma a földet és az eget köti össze egymással. A magas sátrak (pl. a tipik) nem szűkítik le az energiastruktúránkat, hanem segítik a benne élőket az éggel való kapcsolatuk fenntartásában. Ebben az értelemben a Kúp támogatja használóját a Föld és az Ég közötti kapcsolat újraaktiválásában, és abban, hogy jól, otthonosan érezze magát.

- Gömb. A gömbforma a tökéletesség szimbóluma – hasonlóan a testbe inkarnálódott lélekhez –, a testi síkra integrálódó szférák kapuját is jelképezi. A világ és a bolygó szimbóluma is. A tachyonokkal együttműködve támogatja/segíti az elengedést, és a földre születést.

- Életfa. Eredete a Kabbala ősi, bölcs tanításaiban található, a teremtésbeli folyamatok szimbóluma. Bemutatja a lélek útját, amelyet a Megnevezhetetlenből a Földre, majd vissza, a Megnevezhetetlenbe tesz. Mutatja ugyanakkor a léleknek azt a rövid útját is, amelyet egy földi nap alatt tesz meg. A tachyonokkal együttműködve az ember egész potenciálját támogatja, különösen spirituális fejlődését.

 

Kombinált forma- és szimbólumhatású termékek

 

- Szív. Az integritásunk ébredését és az egység érzékelését szolgálják.

- Star Sun . Üveg / aranyozott fém, 5 cm. Kapcsolatot létesít közted és a galaktikus és erők és rendszerek között. Ha ilyet viselsz egyensúlyba kerülsz és képes leszel tudatosabban teremteni.

- Csillaggyűrű. Mindkét oldalán domború, körformájú – elülső oldalán kidudorodó csillaggal, hátoldalán bemélyedő csillaggal.  Mindkét csillag a csillagok, napok fény- és árnyoldalait szimbolizálja. A tachyonokkal együttműködve segít a tapasztalatokat olyan erőkkel is tisztázni, amelyek más bolygókon és más rendszerekben uralkodnak. A Csillaggyűrű arra emlékeztet, hogy nem csak emberek vagyunk, hanem a Világot járó lelkek is.

- Karika. A tökéletesség, az egység, a végtelenség és az önmagába visszatérő ciklusok szimbóluma. A testet, a lélek otthonát reprezentálja, és támogatja elsődlegesen. A test bocsátja a lélek rendelkezésére a földi élet lehetőségeit. A kis- és nagyméretű Karikák mindkét oldalán egy 3, ill. 7 sugárból álló spirál látható, amely a tachyon-mező intenzitására van hatással.

-Kozmikus Piramis. Formája miatt olyan, mint egy köztes dolog a Piramis és a Kúp között: szellemünknek kínál új otthont. A tachyonokkal együttműködve célirányosan támogatja és aktiválja a kibővített koncepciókat, az új észleléseket, a gondolkozásbeli változásokat és új hozzáférési módok megnyilvánulását.

 

A kis termékek különleges ereje

Az általunk tervezett életfa- és karikaformáknál célszerű arra ügyelni, hogy a legkisebb méretű a legfókuszáltabb, ezért az hat a legintenzívebben.

A kisméretű Életfa vagy Karika közelebb viszi használóját a mikrokozmoszhoz, mely a kifejlődő formákat és a növekedés lehetőségét hordozza magában. (Pl. egyetlen kis makk magában rejti a leendő nagy tölgyfa erejét és formáját, a mag a fa potenciálja, mely fizikailag még nem látható.) A kisméretű termékek olyanok, mint a magok, azzal a különbséggel, hogy a tachyonok által érezhetővé és megtapasztalhatóvá válik a potenciál.

 

 

 

A tizenkét csillagjegy és jelentéseik

 

A születés pontos időpontja egy csillagjegyhez, és a hozzá köthető tulajdonságokhoz, minőségekhez rendeli az embert. Az egyes csillagjegyeket az elemek (föld, tűz, víz, levegő) hatása is meghatározzák. Továbbá: a csillagjegyekhez különböző testtájak, ezzel együtt csakrák rendelhetők. Csillagjegyünk tehát arra is utal, hogy milyen típusú betegséghajlamokkal rendelkezünk.

 

A tizenkét állatövi jegyből álló év kozmikus ritmusa a hét rövidebb ciklusában is megmutatkozik. Már a korai alkimisták is abból indultak ki, hogy a bolygók nem csak princípiumaikkal hatnak fizikai jólétünkre, hanem alapvető befolyással bírnak testi létünkre is. „Nem az epe okozza a haragot, hanem a Mars. Ez önti el az epét… Minden betegség az égitestben kezdődik, és az égitestből hatol az emberbe. Ez tehát azt jelenti, hogy amivel az ég elöljár, az az emberben is elkezd befejeződni, kiteljesedni.” (Paracelsus)

 

Az alábbi összefoglalás megmutatja az egész éves ciklust, a hozzárendelt elemeket, az embertípusokat és a hét napjait, a hozzárendelt testrészeket és egészségünk típusos gyenge pontjait. A kiegészítésként felsorolt TT-termékek – az aktuális testtáj figyelembevételével és az elemekhez való hozzárendelésük alapján – alkatilag támogatóan hathatnak az egész testre.

Javasoljuk, hogy a termékeket a könyvben megtalálható használati útmutatók alapján és a megfelelő korlátozások figyelembevételével használják.

 

Info: A színek és élettani hatásaik

A termékek színajánlásainál általában arra érdemes figyelni, hogy a színek pszichológiai reakciókat válthatnak ki. Ezért nem célszerű pl. a kéket alacsony vérnyomásnál, a vöröset gyulladásoknál, magas vérnyomásnál és pörsenéseknél használni.

 

 

 

Csillagjegy – hozzárendelt elem – vérmérséklet – a hét napjai

 

Kos(március 21. – április 20.) – tűz – kolerikus – kedd

Testtájak: arc, homlok, agy, légcső, rekeszizom

Gyengeségek: fejfájás, vértolulás a fejben (hyperemia), álmatlanság, emésztési zavarok (székrekedés), agresszivitás okozta stressz-megbetegedések

Termékek: közepes vagy nagyméretű, ametiszt/zafírkék Karika, Alkimista Nyíl, narancsszínű Csillaggyűrű.

 

Bika(április 21. – május 21.) – föld – melankolikus – péntek

Testtájak: állkapocstól a gégefőig

Gyengeségek: bőrbetegségek (akne), feszültség, merevség (főként a nyaki területeken), máj- és vesebetegségek, artrozis, meghűléses betegségek

Termékek: közepes vagy nagyméretű, zafírkék/világoskék Karika, különböző színű Gömbök, opálszínű Csillaggyűrű.

 

Ikrek(május 22. – június 21.) – levegő - szangvinikus – szerda

Testtájak: tüdőtől a hörgőkig

Gyengeségek: idegesség, koncentrációs zavarok, idegi bántalmak, megfázások, tüdőbetegségek

Termékek: közepes vagy nagyméretű, világoskék/zöld Karika, különböző színű Életfák, vörös Csillaggyűrű.

 

Rák (június 22. – július 22.) – víz – flegmatikus – hétfő

Testtájak: nyálkahártyák

Gyengeségek: székrekedés, idegi bántalmak, gyomorpanaszok, alacsony vérnyomás, májbetegségek, nyirokpangások vagy -elzáródások, nyálkahártya megbetegedések

Termékek: közepes vagy nagyméretű, zöld Karika, Selyemsál, nagy méretű, különböző színű Piramisok, orgona lila Csillaggyűrű.

 

Oroszlán (június 23. – augusztus 23.) – tűz – kolerikus – vasárnap

Testtájak: szív és környéke

Gyengeségek: szív- és keringési megbetegedések, gerincvelő, sclerosis multiplex, vérbetegségek, ritmuszavarok, alvásproblémák, idegi bántalmak, reuma, köszvény

Termékek: közepes vagy nagyméretű, zöld Karika, Alkimista Nyíl, topáz/fehér Csillaggyűrű.

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.) – föld – melankolikus – szerda

Testtájak: gyomortáj, solar plexus, szív

Gyengeségek: idegesség, reuma, májbetegségek, székrekedés, visszér, evészavarok

Termékek: közepes vagy nagyméretű, zöld/sárga Karika, különböző színű Gömbök, vörös Csillaggyűrű.

 

Mérleg (szeptember 24. – október 23.) – levegő – szangvinikus – péntek

Testtájak: a has elülső részétől a vesékig

Gyengeségek: szív- és keringési megbetegedések, medencetáji panaszok, vesebetegségek, idegesség, menstruációs problémák, prosztata megbetegedések

Termékek: közepes vagy nagyméretű, zöld/sárga Karika, különböző színű Életfák, opál Csillaggyűrű.

 

Skorpió (október 24. – november 22.) – víz – flegmatikus – kedd

Testtájak: gyökér- és szexcsakra

Gyengeségek: menstruációs panaszok, herpesz, székrekedés, méhbetegségek, nemi betegségek, impotencia, terméketlenség

Termékek: közepes vagy nagyméretű, narancs/vörös Karika, Selyemsál, különböző színű, nagyméretű Piramisok, narancsszínű Csillaggyűrű.

 

Nyilas (november 23. – december 21.) – tűz – kolerikus – csütörtök

Testtájak: combtól a nemi szervekig

Gyengeségek: reuma, idegi bántalmak, nyugtalanság okozta stresszes megbetegedések, izületi bántalmak, fáradtság, a comb területén megjelenő betegségek

Termékek: közepes vagy nagyméretű, narancs/vörös Karika, Alkimista Nyíl, világoskék Csillaggyűrű.

 

Bak(december 22. – január 22.) – föld – melankolikus – szombat

Testtájak: térd

Gyengeségek: székrekedés, reuma, köszvény, szív- és keringési panaszok, izületi bántalmak, rugalmatlanság és a régihez való ragaszkodás okozta lelki megbetegedések

Termékek: közepes vagy nagyméretű vörös Karika, különböző színű Gömbök, vörös-arany Csillaggyűrű.

 

Vízöntő (január 21. – február 19.) – levegő - szangvinikus – szombat

Testtájak: vádlitól a térdig

Gyengeségek: visszér, vénapanaszok, megbetegedések a vádli területén, gyomor- és bélbántalmak, idegesség, idegi bántalmak

Termékek: közepes vagy nagyméretű vörös Karika, különböző színű Életfák, vörös-arany Csillaggyűrű.

 

Halak (február 20. – március 20.) – víz – flegmatikus – csütörtök

Testtájak: lábfejektől a boka feletti részig

Gyengeségek: szív- és keringési megbetegedések, járással kapcsolatos panaszok, lábfájdalmak, mozgásszervi megbetegedések, fejfájás, gyomorpanaszok, tüdőbetegségek

Termékek: közepes vagy nagyméretű vörös Karika, Selyemsál, nagyméretű, különböző színű Piramisok, világoskék Csillaggyűrű.

 

Magyarországon forgalmazza: Boros Andrea
 

 

 

 

Diavetítő